רוצים ללמוד הוראה? סמסטר האביב מקדים לכם את הקריירה

כדאי לדעת! מועמדים לתואר ראשון או שני בהוראה יכולים כבר עכשיו לקצר את ההמתנה לתחילת החיים המקצועיים שלהם בתהליך פשוט אחד. איך? נרשמים ללימודים בסמסטר אביב ומתחילים ללמוד כבר במרץ הקרוב.

מקדימים את התואר ומאיצים את הקריירה

אם גם אתם סיימתם בדיוק צבא, חזרתם מהטיול הגדול או שאולי אתם אפילו נמצאים כבר בעיצומה של קריירה אחת, אך חשוב לכם לצאת ללמוד כבר עתה – כדאי שתדעו: סמסטר אביב מאפשר לכם לחסוך את ההמתנה לתחילת שנת הלימודים ה"רגילה" ולהתחיל ללמוד כבר במרץ.
                                                                                                                            מקדימים את התואר ומאיצים את הקריירה צילום: בניימין אדם

היתרונות? עצומים:

1. מי שמתחיל ללמוד לפני כולם, גם מתחיל את הקריירה מהר יותר.
  2. תואר שמתחיל בסמסטר אביב הוא תואר מלא לכל דבר ועניין, בעל אותו מערך קורסים, אותו סגל הוראה ואותו יחס אישי ומקצועי כלפי הסטודנטים, כך שלא מפסידים את השנה.
  3. אפשר לשלב בין לימודים לעבודה בקלות.
  4. סטודנט שיתחיל לימודיו בסמסטר אביב הקרוב (מרץ 2017) במכללת לוינסקי לחינוך, יקבל שנתלימודים אחרונה חינם!***

***הלימודים לתואר .B.Ed נמשכים 9 סמסטרים (4.5 שנים)

אילו תוכניות לימוד מתקיימות בסמסטר אביב (המתחיל במרץ 2017) במכללת לוינסקי לחינוך?

· לתואר ראשון בחינוך (.B.Ed) ותעודת הוראה

· לתוכנית השלמות לקראת תואר שני "מוסמך בהוראה" M.Teach הכולל תעודת הוראה

בסמסטר זה אלה התוכניות המוצעות לתואר ראשון בחינוך ותעודת הוראה:

– חינוך לגיל הרך (אפשרות לתעודת הוראה נוספת לכיתות א-ב למעוניינים)
– חינוך לבית הספר היסודי (כיתות א-ו)
– חינוך לבית הספר העל-יסודי (כיתות ז-י)
– חינוך מיוחד (כיתות א-יב)
– תוכנית מצוינות מכללה (לבעלי נתוני סף גבוהים במיוחד)

מי שמתחיל ללמוד לפני כולם, גם מתחיל את הקריירה מהר יותר. צילום: בניימין אדם
מה ההבדל בין תואר ראשון (.B.A) ובין לימודים לתואר ראשון בחינוך (.B.Ed) בשילוב תעודת הוראה?

במרבית המקצועות תעודת בוגר בתואר ראשון (.B.A) מקנה לכם תעודה אקדמית, אך לא מקצוע.

לעומת זאת

בתום לימודי ה-.B.Ed אתם מקבלים תואר ראשון בחינוך ותעודת הוראה, המעניקים לכם הסמכה למקצוע ההוראה, ונוסף על כך אתם מתמקצעים במגוון מסלולים והתמחויות.

וגם

ההוראה היא תחום מאתגר ורב-אפשרויות, הפותח לפניכם אפיקים להובלת שינויים משמעותיים בחברה ולהשפעה חיובית על דור העתיד שלנו.

וגם

התואר הראשון מאפשר לכם להמשיך ללמוד לתארים מתקדמים ופותח בפניכם קריירה אקדמית לתואר שני ושלישי.

ללמוד וללמד במקביל

המצטרפים לסמסטר אביב במכללת לוינסקי, המכללה אשר הכשירה עד היום יותר מ- 44,000 מורים, ייהנו משיטת הלימוד הייחודית של המוסד, והיא: התנסות מעשית בהוראה ובהדרכה בבתי ספר ובגנים החל משנת הלימודים הראשונה.

מדוע השיטה הוכחה כהצלחה אמתית?

– כי היא מכינה את הסטודנט/ית לעבודה אמתית בכיתות

– כי היא מאפשרת לחוות את ההוראה על קשייה, יתרונותיה ואתגריה כבר מהרגע הראשון