08.01.2018
יום שני
חדר 118

במה לחדשנות – מתחברים לתרבות רשת: הדגמת מערכת Courseline – חוויית קורסים חברתית

במה לחדשנות – מתחברים לתרבות רשת: הדגמת מערכת Courseline – חוויית קורסים חברתית| אביב צמח ועופר טייבר, מט"ח

8 בינואר 2018

14:15-13:30 בחדר 118

"המושג תרבות רשת בא לתאר את החוויה של דור התלמידים הנוכחי המחובר תמידית לטלפונים החכמים ולרשת, דור אשר צורך, מייצר ומפיץ מידע בצורה שונה מכל מה שקדם לו. מערכת החינוך ואופני הלמידה בבית הספר יהיו חייבים לעבור טלטלה על מנת לענות על הצרכים וההרגלים של ילדי תרבות הרשת" (גילה בן-הר, מנכל"ית מט"ח).

פלטפורמות ללמידה מקוונת אינן חדשנות בזירה הדיגיטלית החינוכית, המקבלת דגשים וכיוונים מגוונים בבתי יוצר שונים.

Courseline היא פלטפורמת EdTech ניסיונית שפותחה כמענה לצורך להתחבר אל תרבות הרשת, לשנות ולערער את מרחב הלמידה המסורתי הבית ספרי, לשים את ההזדמנות ללמידה במרכז ולאפשר לה להוביל.

בבמה נציג את חוויית Courseline, השואפת להנגיש למורים ולתלמידים מגוון הזדמנויות ללמידה עדכנית עתירת היבטים חברתיים, בכללם עולם האונליין, קורסים וירטואליים, למידה מהבית ולמידה עצמית ושיתופית במרחב חברתי מבוזר וגמיש.

(חלון הראווה של Courseline)

הזמנה

תואר ראשון בחינוך >>