11.12.2017

עינת רון, "רובוטק" וד"ר אסי קופרמן
אוניברסיטת תל אביב ומכללת לוינסקי לחינוך
ביום שני 11.12.2017 בשעות 14:15-13:30 ברחבה שלפני הספרייה

רובוטיקה בכלל ותהליכי תכנות בפרט נכנסים כיום יותר ויותר לקוריקולום של בתי הספר היסודיים והתיכוניים ובשנים האחרונות גם לגני הילדים. תהליך התכנות משמש ככלי לפיתוח תהליכי חשיבה: תהליכי פתרון בעיות, חשיבה יצירתית, חשיבה חישובית, תכנון, בנייה, וכמו כן מעודד תהליכי למידה שיתופית.

בבמה יציגו נציגי חברת "רובוטק", המתמחה באספקת מערכות חכמות – רובוטים וערכות בנייה מורכבות מלוות במעטפת פדגוגית, למוסדות חינוך מגני ילדים ועד בתי ספר תיכוניים. נוסף לכך, תציג ד"ר אסי קופרמן את ממשק ה-KINDERBOT (פרי פיתוח של המעבדה לטכנולוגיות ידע בבית ספר לחינוך, אוניברסיטת תל אביב), המותקן על אייפד ומאפשר תכנות רובוט EV3 LEGO. הממשק מותאם לשימוש בגני ילדים ומאפשריצירת אקלים חינוכי המעודד תהליכי תכנון, פתרון בעיות, יצירתיות ולמידה שיתופית. הממשק מהווה חלק מקוריקולום "פיתוח חשיבה טכנולוגית בגיל הרך".
innovation-bana4-inv-2-11-12-17

להוספת האירוע ליומן