25.06.2017

אחראי: מנהלת אקדמית

התכנית לבית הספר היסודי מזמינה את באי המכללה
לתערוכה "בין אדם לספרו"
שתוצג בספריית מכללת לוינסקי לחינוך מ-25.6.2017 ועד 25.7.2017.

התערוכה ניפתחה ביום ראשון 25 ביוני בשעה 8:00 במפגש שבו הציגו הסטודנטים את עבודותיהם.

התערוכה בין אדם לספרו המוצגת בספריית מכללת לוינסקי לחינוך היא תוצר של שיתוף פעולה בין תוכנית ההכשרה לבית הספר היסודי לבין אנשי ספריית מכללת לוינסקי לחינוך ובראשם גב' ירדנה קדם סגנית מנהל הספרייה, ומר שי ענבר מנהל הספרייה.
בתערוכה מוצגים תצלומיהם של הסטודנטים בקורס מפגשים עם טקסטים ספרותיים בהנחיית ד"ר מירי מילר וגב' עידית פורת. הקורס, הנלמד במסגרת חטיבת אומנויות השפה בתוכנית לבית הספר היסודי, מבקש להפנות את תשומת ליבם של הסטודנטים למפגש עם הטקסט הספרותי כתהליך מורכב ומרובד של קריאה.
הבחירה להציג את תערוכת התצלומים במרחב הספרייה של המכללה נעשתה מתוך רצון להגיב לסוגיות העולות בהקשר למרחב הספרייה ולהגמוניה שלו במאה ה-21. מחד, הרצון להדהד את תקפותה של הספרייה כמרחב מוגדר ומוגן, גם במעברי התפיסות מן הקונקרטי אל הדיגיטלי ומאידך, להתערב בו ולערער את ודאותו השקטה.

להוספת האירוע ליומן
iCal