לבית הספר הדמוקרטי "מרחב" ברעננה דרושים/ות שלושה אנשי/נשות צוות לתחילת עבודה מיידית. 25.2.2018

לבית הספר הדמוקרטי "מרחב" ברעננה דרושים/ות שלושה אנשי/נשות צוות לתחילת עבודה מיידית:

1. הוראת עברית ומקצועות רבי מלל נוספים+ חונכות אישית+ חונכות קבוצתית בגילאי חטיבת הביניים  (כישורים ויכולת ללמד דברים נוספים תמיד יתקבלו בשמחה, כמובן). מדובר על משרה בהיקף של 80-100%- ארבעה/חמישה ימי עבודה (100% משרה=30 שעות שבועיות). קיימת גמישות בימים.
  2. הוראת היסטוריה ואזרחות ומקצועות רבי מלל נוספים (גילאי ד-ט) + חונכות אישית (גילאי ד-ו), (כישורים ויכולת ללמד דברים נוספים תמיד יתקבלו בשמחה, כמובן). מדובר במשרה בהיקף של 60-100%- ארבעה-חמישה ימי עבודה (גמיש). (100% משרה=30 שעות שבועיות).
  3. מזכיר/ה לעבודה משרדית מגוונת, בסביבה דינמית. בימים א'-ה', 4 שעות ביום עם גמישות.

** ניסיון בתחום האדמיניסטרציה/מזכירות.

** שליטה מלאה ביישומי אופיס וגוגל.

** יחסי אנוש טובים ונכונות לעבודה לטווח ארוך.

מוזמנות ומוזמנים לשלוח קורות חיים ל jobs@merchav-school.co.il

נא ציינו בנושא המייל לאיזו משרה אתם מגישים מועמדות.

רק פניות מתאימות יענו.